Sommaren 2016

Vi tackar ödmjukt för alla kunder som bokat sin resa genom oss denna sommar, såväl privatpersoner som organisationer! Det har varit ett sant nöje och en fin erfarenhet att anpassa resorna efter alla kunders specifika önskemål och behov. Vår verksamhet fortsätter på samma sätt som tidigare och även om sommarvärmen har lämnat ön vad det verkar, så går vi en höst med underbara skogsdofter och vackra färger till mötes. Åland är värt ett besök, även under hösten och vintern!

Tveka inte att boka din resa genom oss! Vi lägger inte på någon procent eller hanteringsavgift på din resa, utan får istället rabatt av våra samarbetspartners. Detta för att göra priset så tillgängligt som möjligt.

Varma hälsningar
Miina och Buba på Zoomcamp Åland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *