Författare: miina

Vi håller stängt v. 9 och 10

För att på bästa sätt dra vårt strå till stacken i kampen för att få den smittspridning som sker just nu på Åland att dra sig tillbaka, kommer vi att hålla stängt vecka 9 och 10.

För dig med brådskande och akuta ärenden/behov, kommer vi självklart att leverera till dig även under denna tid. Vi finns tillgängliga per telefon för er alla och kommer självklart att göra vårt bästa för att hjälpa till, även om vi väljer att endast träffa rent fysiskt de kunder som behöver akut hjälp.

Ta hand om varandra och tveka inte att höra av dig! Du når oss på 0457 344 77 44!Tack för visad förståelse!

Uppdatering om öppettider

Under coronapandemin håller vi öppet tisdagar kl. 12-15 samt torsdagar kl. 15-18, men under accelerations- och spridningsfasen då smittorisken är så pass förhöjd att vi måste ta till krafttag mot smittspridningen, håller vi endast öppet torsdagar kl. 15-18.

I skrivandets stund, den 16.1.2021 är vi i accelerationsfasen och har alltså bara öppet på torsdagar. Dock kommer vi gärna in till butiken enligt överenskommelse och träffar er kunder enskilt. Ring och boka tid om öppettiderna inte passar er! Ni når oss på +358 457 344 77 44!

Hjälpzam fyller 6 år!

Torsdagen den 13.8 kl. 15-18 firar vi att Hjälpzam fyller 6 år! Kom in och få med en liten gåva hem, ta en fika med oss och ta del av dagens specialerbjudanden!

Tänk på att hålla avstånd och god handhygien! Har du några som helst förkylningssymptom, betjänar vi dig per telefon istället!

Från och med nu kommer vi att hålla öppet tisdagar kl. 12-15 samt torsdagar kl. 15-18. Vi utökar så sakteliga, för att förhoppningsvis kunna återgå till normala öppettider i framtiden.

Ny hemsida och ändring i eposten

2013 började Zoomcamp Åland om en resebyrå för personer med funktionsnedsättning. Verksamheten utökades med en hjälpmedelsbutik, vilket nu är den enda och huvudsakliga verksamheten.

Eftersom ni nu officiellt har avslutat resebyråtjänsterna, har vi även gjort om vår hemsida. Genom att klicka på Butiken, kommer du till vår hemsida som just nu är under uppbyggnad. Du når den även på direktlänken www.hjalpzam.com/hjalpzam.

Denna sida kommer vi att använda som informationsspridare, medan Butiken kommer att innehålla våra varor som vi normalt har i lager. Butiken är som sagt dock ännu under uppbyggnad.

Vi kommer inte längre att nås på Zoomcamp.ax och inte heller per epost på det domänet. Alla adresser med @zoomcamp.ax har alltså avslutats.

Info@hjalpzam.com, order@hjalpzam.com och miina@hjalpzam.com är fortfarande i användning och är alltså dem vi nås på nu.

Med detta önskar vi alla er kunder en skön midsommar!

Sommaren 2016

Vi tackar ödmjukt för alla kunder som bokat sin resa genom oss denna sommar, såväl privatpersoner som organisationer! Det har varit ett sant nöje och en fin erfarenhet att anpassa resorna efter alla kunders specifika önskemål och behov. Vår verksamhet fortsätter på samma sätt som tidigare och även om sommarvärmen har lämnat ön vad det verkar, så går vi en höst med underbara skogsdofter och vackra färger till mötes. Åland är värt ett besök, även under hösten och vintern!

Tveka inte att boka din resa genom oss! Vi lägger inte på någon procent eller hanteringsavgift på din resa, utan får istället rabatt av våra samarbetspartners. Detta för att göra priset så tillgängligt som möjligt.

Varma hälsningar
Miina och Buba på Zoomcamp Åland